Groupe du Vin | Groupe du Vin op Horecava 2017
16510
post-template-default,single,single-post,postid-16510,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

15 nov Groupe du Vin op Horecava 2017

Na een zeer geslaagd debuut op de Horecava 2016, is Groupe du Vin voor een tweede keer aanwezig op de 2017 editie, die plaatsvindt van 9 tot en met 12 januari. We mogen weer rekenen op de wijnhuizen Esk Valley (Nieuw-Zeeland), Marqués de Cáceres Excellens (Spanje), Viña Casa Silva (Chili), Bellingham (Zuid-Afrika), Delicato (Verenigde Staten) en Vranken-Pommery (Frankrijk). De producenten staan je graag te woord en laten hun nieuwe wijnen en jaargangen proeven.

Wij heten je van harte welkom in de RAI Amsterdam!

horecava_gdv_stand↓