Groupe du Vin | Viña Casa Silva prolongeert haar titel “Most awarded Winery of the 21st Century”
16454
post-template-default,single,single-post,postid-16454,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

01 apr Viña Casa Silva prolongeert haar titel “Most awarded Winery of the 21st Century”

Het is geen 1 april grap, Viña Casa Silva is  door VITIS MAGAZINE uitgeroepen tot het meest onderscheiden wijnhuis van het jaar 2015! Door deze prestatie kan Viña Casa Silva de titel “Most awarded Winery of the 21st Century nog steeds prolongeren en geeft bekende Chileense wijnhuizen als Errázuriz, Concha y Toro en Luis Felipe Edwards het nakijken. Zowel nationaal als internationaal!

Met de 5e generatie Silva aan het roer is Viña Casa Silva één van de meest bekroonde wijnhuizen van Chili. Kwaliteit staat bij de familie Silva hoog in het vaandel. Alle druiven plukt men met de hand en worden nog eens geselecteerd bij binnenkomst. Het unieke aan de wijnen van Casa Silva is de combinatie van positieve elementen uit de ‘Oude Wereld’ en de innovatieve technieken van de ‘Nieuwe Wereld’.

Winery of the Year 2015↓