Groupe du Vin | HorecaEvenTT
16432
post-template-default,single,single-post,postid-16432,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

18 feb HorecaEvenTT

Op 15, 16 en 17 februari vond het HorecaEvenTT plaats, dé vakbeurs van het Noorden voor Horeca, grootkeuken en recreatie.

HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en heeft een vaste positie op de nationale horecabeursagenda. Voor u als deelnemer is dit de uitgelezen kans om uw product, dienst en bedrijf onder de aandacht te brengen. In drie dagen tijd komt u in een persoonlijke en professionele omgeving in contact met zowel bestaande als potentiële relaties. HorecaEvenTT vindt plaats in de TT Hall Assen.

Tijdens de HorecaEvenTT vindt ook de EvenTT Culinair plaats, drie dagen lang zal de Nederlandse horeca weer in het teken staan van koken, experimenteren, inspireren en motiveren. Zij bieden u drie dagen kookgenot in een informele sfeer, waarbij niet alleen de wedstrijden een genot zullen zijn om aan mee te doen, maar ook voor de toeschouwers zal het weer, één en al beleving worden. EvenTT Culinair was en is een inspiratiebron maar ook voor de komende generaties jonge koks die de keukens binnen de toekomst zullen aansturen. EvenTT Culinair zal tevens uniek blijven met ook de wedstrijden op het gastvrijheidsplein, jonge gastheren en gastvrouwen zullen hier strijd met elkaar aangaan.

De kracht van HorecaEvenTT is beleven, zien, ruiken, proeven en horen.

Zowel Bacchus wijnimport uit Peize als BJ Wijnkopers uit Roden waren hierbij aanwezig om het exclusieve assortiment van Groupe du Vin onder de aandacht te brengen.

20160215_123758

 ↓